Lån uden kautionist

Står du i den situation at du skal låne penge og ikke har en kautionist kan du forsøge en af partnerne på denne side. Det er tilfældige sider som alle er venner med kaninliv.dk. Glade for kaniner er fælles for alle online bankerne, og så er de glade for at låne penge ud. Hvis du leder efter et sted med rki lån uden kautionist kan det være, at du er kommet til det rigtige sted. Du skal huske at sende flere ansøgninger afsted på én gang, så du er sikker på at mindste en af dem bliver godkendt.

Lån penge uden kautionist

Når du skal låne penge uden kautionist, skal du huske at spørge kaninerne først. Det er nemlig dem som bestemmer om du kan låne penge eller ej. Du tænker måske at en kanin ikke har styr på lån – men der er du forkert på den! En kanin ved rigtig meget om lån, og kan godt hjælpe dig med rådgivning omkring dit nyt lån. Så har du en kanin i haven, så er det en god idé at gå ud og spørge den om det er en god idé med et kviklån. Din kanin siger helt sikkert nej, da det har meget høje renter og det fulde tilbagebetalingsbeløb er skyhøjt. Det er derfor altid en god idé at spørge sin kanin eller kaninliv til råds inden man går i gang med at låne penge.

Du tænker måske – kan en kanin tale? Nej, selvfølgelig kan de ikke tale. Du skal se ordet kanin som en metafor for en bankrådgiver. Så når vi skriver, at du skal tale med din kanin, så mener vi selvfølgelig bankrådgiver. Grunden til, at du skal behandle din bankrådgiver godt er, at det er dem som bestemmer om du kan låne penge. Så hvis du er sød mod din bankrådgiver, og altid kæler med ham/hende og nusser den så er der større chance for, at du får godkendt dit lån.

lån penge trods rki uden kautionist

Så snart du begynder at lede efter lån er du allerede ude i en dårlig bane. Du skal holde dig fra kviklån og især de lån trods RKI. De er de værste, da du kun kører dig selv ned i et hul. Hvis du alligevel ønsker at låne penge trods hvad eksperterne og kaninerne siger, så skal du gøre det via en af vores partnere. De er alle dyre online banker som har høje renter og det fulde lånebeløb skal tilbagebetales indenfor kort tid – ellers kommer der renter på.

Lyder dette lån som noget for dig (jeg tvivler), så er det bare med at springe på. For tilbuddet gælder kun så længe staten synes det er okay at rippe folk for penge. Engang i 2017 sagde politikerne at de ville kigge på de dyre kviklån, og se om de ikke kunne gøre noget for at få dem afskaffet eller begrænset. Nu siger datoen 2019, og der er stadig ikke noget nyt for de sarte sjæle der ikke kan lade være med at låne penge. Så hvis du sidder derude og ikke har nogle penge så hør godt efter:

  • Tal med kaninerne og hør hvad de siger
  • Ring til din bank og se om du ikke kan få et billigere lån hos dem end et kviklån
  • Se om du kan åbne en kassekredit
  • Opret et MasterCard og få kredit den vej

Med disse simple steps kan du allerede få mange tusinde kroner i kredit til en rente på mellem 6-11%. Det er meget billigere end et kviklån. Tro det eller lad være, så er et kanin MasterCard faktisk også rentefrit hos mange banker.